Karelia-ammattikorkeakoulun blogit

 

Tulevaisuutta rakentamassa
Tulevaisuutta rakentamassa on Karelian promotiimin opiskelijoiden yhteinen blogi. Aiheina ovat esimerkiksi projektit, opiskelija-aktiivin elämä, kansainvälisyys, harjoittelu, erilaiset oppimismenetelmät, opiskelijan arki ja opiskelijaliikunta.

Studying International Business at Karelia UAS
We are Promotion Group who will guide you on the journey of an Karelia international student. Do you want to know how the daily life of an international student is?

Terveyttä hoitamassa 240
Terveydenhoitajaopiskelijan arki, mitä opinnot pitävät sisällään ja millaista opiskelu on Karelia-ammattikorkeakoulussa.

Voimalaelämää
Voimalaelämää -blogi käsittelee Voimalan toimintoja ja tarjontaa, opiskelijoiden oppimista harjoittelujaksojen aikana, Voimalan yhteisön ja moniammatillisuuden toimimista.

Viittä vaille valmiina työelämään
Terveydenhoitajaopiskelijoiden viimeisen lukukauden opintoihin kuuluu vahvasti yhteiskunnallinen näkökulma hoito- ja terveydenhoitotyöhön.

Ikäosaamisen YAMK tekee tulevaisuutta
Blogissa julkaistaan Ikäosaamisen YAMK-opiskelijoiden opinnäytetöistään kirjoittamia tekstejä sekä muuta tähän koulutukseen liittyvää ajankohtaista aineistoa.

Kohti Masteria
Blogi kertoo YAMK-opiskelun sisällöistä integroituna ajankohtaisiin asioihin ja kysymyksiin, jotka liittyvät erityisesti johtamisen ja liiketoimintaosaamisen tematiikkaan.

Tiimivalmentajan matkassa
Tiimivalmentajan matkassa -blogi kertoo Karelia-ammattikorkeakoulun Y-akatemian toiminnasta valmentajan silmin.

SOTE-johtamisen YAMK vastaa ajan haasteisiin
Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen YAMK-opiskelijat ja opettajat kertovat koulutuksesta ja opiskelusta.

Uusiutuva energia Kareliassa
Tiesitkö, että maailma voisi käyttää pelkästään uusiutuvaa energiaa jo parin-, kolmenkymmenen vuoden päästä? Tiedätkö, miten Karelia-ammattikorkeakoulu toimii tämän tavoitteen eteen?

Kaikki rakentamisesta
Rakentamisen alalla on käynnissä rakennemuutos. Alan rakennemuutoksen ajureina ovat kustannuskilpailukyky avoimilla markkinoilla, resurssi- ja materiaalitehokkuus, digitalisaatio, rakentamisen laatu, toimitusajat ja työvoiman saatavuus.

#ProMatkailu
#ProMatkailu on Rural Finland II –koordinaatiohankkeen blogi, jossa käsitellään matkailuun ja sen kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Base Camp – Opiskelijayrittäjyysalustoja kehittämässä
Seuraa matkaamme opiskelijayrittäjyyden edistämiseksi Pohjois-Karjalassa!

Karelian yrittäjyyspolku
Yrittäjyys, korkeakouluopinnot, innovaatiotoiminta, asiantuntijuus, menestyminen.

Innovation Karelia
Technology and innovation oriented articles with some linkage to Draft Program® www.draftprogram.com or Epic Challenge Joensuu www.epicchallengejoensuu.com.

Vaikuttavaa maahanmuuttajatyötä
Vaikuttavaa maahanmuuttajatyötä blogi kertoo Karelia-ammattikorkeakoulun tekemästä työstä Itä-Suomen alueen maahanmuuttajien kouluttautumismahdollisuuksien, kotoutumisen ja yhteiskuntaan integroitumisen hyväksi.

DigIT!
DigIT!-blogi käsittelee opetuksen, oppimisen ja ohjauksen teemoja erilaisissa digikonteksteissa.

Laatua yhteistyöllä – pieniä parannuksia joka päivä
Laatua yhteistyöllä – pieniä parannuksia joka päivä on Karelia-amk:n laatutyöstä kertova blogi, jossa julkaistaan Karelia-amk:n laatutoimintaa ja toimintaympäristöä käsitteleviä ajankohtaisia kirjoituksia.

Kumppanuustoiminta – yritysyhteistyön suola ja pippuri
Kumppanuustoiminnan blogi esittelee sekä kuvaa Karelia-ammattikorkeakoulun ja yhteistyökumppaneiden yhteistyötä.

 

 

Haluatko Karelian bloggaajaksi? Ota yhteyttä viestinta@karelia.fi.

Karelia-blogien toimituskunta: Tiedottaja Eija Piiparinen, julkaisukoordinaattori Kaisa Varis