Sisältö ja kirjoittajat

DigIT!-blogi avaa Karelian toimintaa läpileikkaavaa osaamisen ja toiminnan kehittämisen teemaa, digitalisaatio. Blogi tekee näkyväksi digitalisaation toimintoja ja ympäristöjä. Hyviä ja lupaavia käytänteitä, uusia tapoja oppia, tapahtumia ja uudistamistoimia. Unohtamatta ihmisiä, jotka jalostavat tiedon ja osaamisen käyttökelpoiseksi konseptiksi, sisällöksi ja jopa palveluksi. Ihmiset, jotka synnyttävät uutta energiaa ja ideoita sekä jakavat kokemuksia.

Kirjoittaja on kuka tahansa Karelian henkilökuntaan kuuluva. Päävastuu kirjoittamisesta on koulutuksen kehittämispäällikkö Marjo Nenosella, opetusteknologia-asiantuntija Minna Rokkilalla ja monimuotopedagogiikan suunnittelija Maarit Ignatiuksella.

Kirjoittaja Maarit Ignatius, monimuotopedagogiikan suunnittelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *