Kiitokset!

Hei ja hyvää vuoden 2019 viimeistä päivää.

Se on tullut omalta osaltani aika “kiittää ja kättä puristaa”. Tänään on viimeinen työpäiväni Promotiimissä ja siihen liittyvät vastuut jätän nyt siis taakseni. Joku voisi sanoa, että “oli jo aikakin”, sillä olen toiminut Promotiimissä syksystä 2017 alkaen. Nyt olen siirtymässä sivuun, johtuen lähestyvästä valmistumisestani. Opinnäytetyötä lukuunottamatta homma alkaa olla paketissa.

Voin omalta osaltani sanoa, että on ollut etuoikeus saada työskennellä peräti kolmessa eri Promotiimissä. Olen oppinut tuntemaan ihmisiä todella poikkitieteellisesti ja jopa heidän alansa opiskelusta (No luonnollisesti, kun on pitänyt kertoa kaikista aloista edes jotain näillä keikoilla). Näin varsinaissuomalaisena on tämä työ vienyt mukanaan myös paikkoihin, joista en olisi täällä asuessani muuten saanut tietää mitään.

Ensimmäinen promotiimini

Jos miettii mitä on jäänyt mieleen, niin keikat kyllä, mutta ehdottomasti keikkamatkat. Jos kaverin kanssa oli ajettavaa useampikin tunti, tuli aina puhuttua milloin mistäkin. Siinä jos missä oppi paljon toisen alasta, tulevaisuuden näkymistä, mutta myös itse ihmisestä. Milloin puheenaihe oli parisuhteista, milloin yritystoiminnan kiemuroista.

Nyt jos tätä joku tavaa miettiessään Promotiimiin hakemisesta, niin voin sanoa, että älä mieti enää. Jos minäkin olen tässä viihtynyt useamman kauden, niin ei tämä missään nimessä ole “tavallista osa-aikatyötä”. Yksi tiimiläinen joskus mainitsi tämän olevan lähestulkoon paras mahdollinen osa-aikatyö opiskelun ohelle: Kaikille keikoille ei tarvitse ehtiä, siksi meitä on useampi ja pääsee hyvin myös hetkeksi karkuun normaaleilta koulupäiviltä. Lisäksi muutamat opintopisteet toiminnasta saa rekisteriin ja tässä oppii paljon esiintymisestä ja markkinoinnista yleensäkin.

En jaarittele kuitenkaan enempää, blogitekstini Via Dolorosa oli siihen tarkoitettu.

Mutta hei, en vielä nosta ankkuria Joensuusta, minuun voi edelleen törmätä kampuksilla ja kaupungilla, joten hymyillään kun tavataan.

Päätän tämän tekstini itselleni tyypilliseen tapaan: Kiitos… ja anteeksi. Jos tulevat Promotiimit ovat vähintään yhtä tehokkaita ja aikaansaavia, kuin nämä joissa olen mukana ollut, voin varmuudella sanoa, ettei Karelian markkinointi ainakaan siitä jää kiinni.

Hyvää uutta vuotta 2020.

-Promotiimin Riku

1 thought on “Kiitokset!

  1. Mervi Kurula

    Kiitos Riku! On ollut ilo olla valitsemassa sinua Karelian promotiimiin… oikean valinnan teimme 🙂 Hienosti olet tehtävää hoitanut ja uusia promolaisia alkuun tehtävässä auttanut! Hyvää matkaa kohti työelämää!

Kommentointi on suljettu.