Voimala valintakoepäivien vilinässä

Valintakokeet ovat itse kullekin jännittävä kokemus. Sosiaali- ja terveysalan valintakokeita vietettiin Tikkarinne-kampuksella koko viime viikko. Voimala oli menossa mukana keskiviikkona ja torstaina.

Valintakoe

Ilmassa oli selkeästi aistittavissa jännitystä. Toisaalta luppoaikaakin päivään saattoi sisältyä -valintakokeen eri osioiden välissä voi olla useampi tunti. Voimala halusi omalta osaltaan olla tarjoamassa hakijoille muuta ajateltavaa piinaavan odottelun vastapainoksi.

20160608_130424

 

“Enhän mie voi tulla kun sitten myöhästyn haastattelusta!”

 

 

 

20160607_110811

Hakijoilla oli mahdollisuus osallistua taukojumppaan, kuulla Voimalan toiminnoista, napata valintakoeselfie tai keskustella opinnoista. Halutessaan sai myös uppoutua omiin ajatuksiin rentoutumishuoneessa joko viltin alla säkkituolissa pötkötellen tai kuvia värittäen. Myös tulevaan ammattiin oli mahdollisuus ottaa tuntumaa terveysmittauksia tehden – havaita saattoi myös jännityksen vaikutuksen verenpaineeseen! 🙂

 

 

20160607_11160420160608_120740   “Tänne voin tulla ottamaan päikkärit!”

Rohkeat tutorit ;)

Rohkeat tutorit 😉

Voimala kiittää, kun sai olla mukana valintakoepäivissä ja toivottaa kaikille tuloksia odottaville onnea!

Voimala-koordinaattori Kaisa ja Voimala-opiskelijat

Ps. Pahoittelemme kuvien asettelua, mutta kyseinenkin lopputulos vaati 27 tallennettua luonnosta.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *