Ikäosaamisen harjoittelu Voimalassa

Moikka kaikille!

Olen kolmannen vuoden terveydenhoitajaopiskelija ja olen suorittamassa ikäosaamisen harjoittelua Voimalassa. Kaiken kaikkiaan harjoittelujaksoni pituus on kuusi viikkoa ja nyt näistä viikoista minulla on menossa jo viides. Viikot ovat siis menneet vauhdilla ja hommaa on ollut juuri sopivasti. On jotenkin hassua ajatella ensimmäistä päivää Voimalassa. Se tuntuu jotenkin jopa hieman kaukaiselta. Osa meidän tiimiläisistä oli minulle jo ennestään tuttuja, mutta osa taas aivan uusia kasvoja. Silloin ei vielä osannutkaan ajatella miten huippu tiimihenki meille muodostuisi tulevien viikkojen aikana. Työskentely tiimissä on ollut rentoa ja huumoria meidän tiimistämme ei ole ainakaan puutunut!

Voimalassa olen päässyt toteuttamaan erilaisia ryhmänohjauksia, projekteja ja kampanjoita. Meillä on ollut myös yksilöasiakkaita, joiden ohjausta olemme toteuttaneet työpareittain. Meidän moniammatillinen tiimimme on koostunut fysioterapeutti-, sosionomi- ja terveydenhoitajaopiskelijoista. On ollut mielenkiintoista verrata tietoja ja taitoja muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Meidän koulutusohjelmassamme on ollut hyvin vähän moniammatillista yhteistyötä, joten Voimalassa on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan siihen.

Kuva; Pixabay

Voimalassa olemme päässeet oman tiimin kanssa yhteistyössä suunnittelemaan työaikojamme ja aikatauluttamaan toimintaamme. Kalenteri on ollut oiva apuväline tässä. Suosittelen sitä ehdottomasti jokaiselle Voimalaan harjoitteluun tulevalle! Se helpottaa työskentelyä ja auttaa pysymään mukana siinä, että missä pitäisi olla menossa, milloinkin. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, että valitsin harjoittelupaikaksi Voimalan. Se on hyvä oppimisympäristö meille opiskelijoille ja tarjoaa mahdollisuuden vastuun ottamiseen sekä tiimityöskentelyyn!

 

Terveydenhoitajaopiskelija Karoliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *