shutterstock 739769911 netti


Älykkäästi töihin - projektiosaajavalmennus

 

Karelia-ammattikorkeakoulussa käynnistyy Älykkäästi töihin -projektiosaajavalmennus työvoimakoulutuksena maaliskuussa 2021. Valmennus on tarkoitettu eri alojen korkeakoulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Kyseessä on uudenlainen työvoimakoulutuksen toteutusmalli, joka perustuu tiimipedagogiikkaan. Valmentajana toimii Y-akatemian tiimivalmentaja, joka muiden valmennukseen osallistuvien Karelian asiantuntijoiden kanssa sparraa osallistujia tulevaisuuden projektityöhön.

Tuumasta toimeen – tiimistä töihin, on projektiosaajien motto. Kareliassa on saatu mainioita tuloksia tiimipedagogisen ja ratkaisukeskeisen valmentamisen menetelmästä. Osallistujat motivoituvat, rohkaistuvat ja aktivoituvat valmennuksessa ja luottamus omaan osaamiseen kasvaa. Niillä eväillä on hyvä lähteä työelämään, kertoo vastuuvalmentaja Daniel Bågeberg.

Valmennuksessa olevat opiskelijat kouluttautuvat tulevaisuuden projektiosaajiksi ja lisäävät ammattitaitoaan opiskelemalla projektityön teoriaa ja hankkimalla käytännön työkokemusta työharjoittelujaksolla.

Koulutuksen kesto 120 pv, joka toteutetaan kahdessa jaksossa. Ensimmäinen jakso on maaliskuu - kesäkuu (70pv) ja kesätauon jälkeen toinen jakso jatkuu elokuu - lokakuu (50pv).

Osa opinnoista on mahdollista opiskella etänä ja valmennettavat voivat hyödyntää Karelian avoimen amk:n opintojaksoja valmennuksen aikana.

Lue vuoden 2019 valmennukseen osallistuneen kokemuksista Karelian Vasu-julkaisusta tästä.

Infotilaisuus

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Haku avataan tammikuun alussa.

Lisätietoja

valmentaja Daniel Bågeberg, p. 050 324 0290, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
koordinoija Ulla Kallio, p. 050 343 7622, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.