Tervetuloa alumnien yhteisöön!


Alumni on monikkomuoto latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa suojattia, kasvattia tai oppilasta.

Oletko opiskellut tai työskennellyt Karelia-ammattikorkeakoulussa tai sitä edeltäneissä oppilaitoksissa?
Haluatko olla osa asiantuntijaverkostoamme? Tervetuloa mukaan Karelian alumnitoimintaan!

Päivitä tietosi Karelian alumnirekisteriin ja liity sosiaalisen median verkostoihimme! Näin varmistat, että saat tiedon Karelian ajankohtaisista uutisista ja alumnitapahtumista.

Liity alumnien Facebook-ryhmään.

Karelia-amk on nyt oppilaitoksena LinkedInissa. Päivitä Karelia koulutustietoihisi, niin näyt sivullamme alumnina.

 

Uutisia ja uutiskirjeitä

Alumniuutiskirje lähetetään sähköpostitse kaikille alumneiksi rekisteröityneille vähintään kaksi kertaa vuodessa. Aiemmin lähetetyt uutiskirjeet ovat luettavissa Karelian sivuilla.

Karelia-ammattikorkeakoulun Vuoden alumni -palkitaan vuosittain lukuvuoden avajaisissa alkusyksystä. Vuoden alumni on tehnyt valmistumisensa jälkeen aktiivista yhteistyöstä Karelian kanssa, tuonut koulutustaan ja Kareliaa positiivisesti esille sekä ehkäpä myös menestynyt urallaan.

Kari Törrönen on Karelia-ammattikorkeakoulun vuoden 2019 alumni

Suvi Hassinen on Karelia-ammattikorkeakoulun vuoden 2018 alumni

Jiri Jormakasta Karelia-ammattikorkeakoulun vuoden alumni 2017

Verkostoidu

Luo uusia kontakteja, pidä yhteyttä entisiin opiskelijatovereihin ja osallistu alumnitapahtumiin.

Jaa osaamistasi ja kokemuksiasi

Jaa osaamistasi ja kokemuksiasi vierailijaluennoijana, kutsu opiskelijaryhmiä vierailulle työpaikallesi ja kerro heille uratarinasi.

Kehitä itseäsi ja työpaikkaasi

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa tai hakeudu opiskelemaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Seuraa uusimpia tutkimuksia, projekteja ja julkaisuja. Tarjoa opiskelijalle harjoittelupaikka tai aihe opinnäytetyölle tai projektille.

Alumnien edut ja alennukset

Avoimen amk:n opinnot maksutta!
Karelian alumnit voivat opiskella maksutta avoimen amk:n opintoja. Tutustu avoimen amk:n opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuessasi opintojaksolle ohita maksuvaihe käyttämällä alennuskoodia ALU20. 

Fysiotikka tarjoaa alumneille maksutta seuraavat palvelut kerran vuodessa:
1) Inbody kehonkoostumusmittaus 
2) Fitware-ergometritesti
3) Oura ring

Kaikkiin palveluihin sisältyvät yksilölliset palautteet ja kirjalliset ohjeet. (Paketin arvo markkinoilla noin 140 - 200 euroa.) Ajanvarauksen yhteydessä maininta "alumni". Ajanvaraukset puhelimitse 050 913 1787.

Suunnitteletko luokkakokousta tai ryhmätapaamista?
Tapaamisiin ja luokkakokouksiin Karelia-ammattikorkeakoulun alumnit voivat varata ammattikorkeakoulun tiloja ilmaiseksi. Tilavarauksen voit tehdä sähköisesti. Lisätietoihin maininta, että kyseessä on Karelian alumnien ryhmätapaaminen/luokkakokous.

Kerro tarinasi

Keräämme Karelia-amk:sta valmistuneiden uratarinoita. Kerro uratarinasi ja anna opiskelijoille esimerkki siitä, kuinka oma ura löytyy valmistumisen jälkeen. Hyödynnämme uratarinoita opiskelijoiden ohjauksessa. Julkaisemme osan tarinoista myös Karelian www-sivuilla.

Tässä linkki lomakkeeseen, jossa kysymyksiä, joita voit käyttää tarinasi kirjoittamisessa. Lähetä tarinasi osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jäseneksi liittyminen

Liity mukaan alumniverkostoon täyttämällä rekisteröitymislomake. Tietosi liitetään silloin alumnirekisteriin. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteröitymisen jälkeen saat meiltä säännöllisesti alumnipostia. Alumnijäsenyys on maksuton. Voit liittyä myös alumnien Facebook-ryhmään.

Osaava maailma - se on meissä

Voit haluamallasi tavalla olla mukana vaikuttamassa opetuksemme kehittämiseen ja opiskelijoiden työelämätietouden lisäämiseen.

Ota yhteyttä alumni(at)karelia.fi