banneri etusivu kevaanhaku2020

Maailma tarvitsee tekijöitä.

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Meiltä valmistuu arvostettuja ja kysyttyjä asiantuntijoita.
Koulutusaloilla tehdään tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa. Näin rakennat opiskellessasi mielenkiintoisia asioita oman henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaisesti oman asiantuntijuutesi perustaa ja luot kontakteja tuleviin työnantajiin. Ammattikorkeakoulututkintoon opiskelu on väylä ammattilaisuuteen, joka työelämässä kehittyy asiantuntijuudeksi.

Valitse sinulle sopivin opiskeluvaihtoehto ja tule osaksi osaavaa maailmaa! 

Karelia-ammattikorkeakoulun tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi. Opiskelijavalintatapoina ovat todistusvalinta ja AMK-valintakokeella. Näiden lisäksi joissain koulutuksissa käytetään valintatapoina valintakurssia tai omaa valintakoetta. Lue lisää.

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku 2. - 16.9.2020

Syksyn yhteishaussa mukana ovat seuraavat koulutukset:

Fysioterapeutti (AMK)
Sairaanhoitaja (AMK)
Sairaanhoitaja (AMK), monimuototeutus
Sosionomi (AMK), monimuototeutus
Terveydenhoitaja (AMK)

Tutustu myös avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ja täydennyskoulutukseen!

Avoimessa ammattikorkeakoulussa opintoja suoritettuasi voit sujuvasti hakeutua Karelia-ammattikorkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi Avoimen amk:n väylän kautta.

Hakijapalvelut palvelee ammattikorkeakoulun opintoihin hakeutuvia kaikissa hakuun liittyvissä asioissa.

Lue hakuesite 2020.


hakuesite2020