Osaamisen kehittämisen ratkaisut yrityksille ja yhteisöille!

 

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ratkaisuja osaamisen kehittämiseen monialaisesti. Rakennetaan yhdessä organisaatiollesi sopiva valmennuskokonaisuus. Osaamisen kehittämisen ratkaisuihin on mahdollista yhdistää valmennusta ja konsultaatiota ja muita asiantuntijapalveluja.

Tutustu esimerkkeihin ja pyydä tarjous:

Lean & Six Sigma ja laatu

Paranna organisaatiosi tuottavuutta! Lean Six Sigma -menetelmillä hiot prosessit huippukuntoon. Niiden avulla voit parantaa tuotteiden ja palveluiden laatua, alentaa kustannuksia sekä säästää aikaa.

>> Lue lisää

Tarkkuustekniikka

Vie tuotekehitysosaaminen huipputasolle soveltamalla tarkkuusvalmistusta muotinosien tai optisten komponettien valmistamisessa.

>> Lue lisää

Johtaminen ja työhyvinvointi

Kehitä organisaatiosi esimies- ja johtamisosaamista sekä lisää hyvinvointia. Ota välineet käyttöön esimiestyön ja johtamisen arjen haasteiden hallintaan sekä työyhteisön ja oman toiminnan tehostamiseen.

>> Lue lisää

Liiketalous ja yrittäjyys

Luotsaa organisaatiosi jatkuvan oppimisen tielle ja päivitä organisaatiosi osaaminen tarvittavalle tasolle. Samalla johdat liiketoimintaa kasvuun ja menestykseen.

>> Lue lisää

Kielet ja viestintä

Kansainvälisty kehittämällä kieliosaamista ja viestintää monikulttuurisessa ympäristössä. Kehitä kieli- ja viestintätaitoja asiakaskohtaamisissa, neuvotteluissa, kansainvälisissä kokouksissa, työyhteisössä, esittelyissä ja kirjallisessa viestinnässä.

>> Lue lisää

Digitaalinen viestintä

Ota digitaalisen viestinnän välineet käyttöön ja tehosta markkinointia. Tuota asiakkaasi arvostamaa sisältöä julkaisukanaviisi ammattimaisella otteella.

>> Lue lisää

ICT ja digitalisaatio

Digitaalinen murros muokkaa strategioita, liiketoimintaa, teknologioita ja yrityskulttuuria väistämättä. Kuinka kyvykkäästi organisaatiosi hyödyntää erilaisia teknologioita ja tuotteita?

>> Lue lisää

Palvelujen kehittäminen ja innovointi

Kehitä liiketoimintaasi palvelumuotoilun avulla! Asiakaslähtöistä ajattelua voit hyödyntää strategiatyössä ja liiketoimintasi kehittämisessä.

>> Lue lisää

Sosiaali-, terveys ja kasvatusala

Ylläpidä ja kehitä ammatillista osaamista sosiaali- ja terveys- sekä kasvatusalojen täydennyskoulutuksilla.

>> Lue lisää

 

 

Yhteystiedot

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

palvelut[at]karelia.fi

>> Etkö löydä sopivaa koulutusta? Räätälöimme koulutuksen sinulle tarpeesi mukaan. Lue lisää!

>> Tiesitkö, että osaan yrityskoulutuksistamme voit saada jopa 70 % tukea. Lue lisää!

>> Tutustu myös Avoimen AMK:n tarjoamiin koulutuksiin.