Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

 

tietojenkäsittelyn lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat tietojenkäsittelyn opetus eri osaamisalueilla ja opinnäytetöiden ohjaus. Toimenkuvaan sisältyy opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä maksullinen palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
- kokemusta verkkopedagogiikasta ja etäopetuksesta
- valmiutta opettaa myös englanniksi
- osaamista ja kokemusta tietojenkäsittelystä
- sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä
- alan työelämäyhteyksia ja verkostoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen tiistaihin 22.9.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Mervi Heikkinen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 4047522 ) ja työsuhteen osalta hallinto- ja henkilöstöjohtaja Jaana Tolkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932).