Karelia-ammattikorkeakoulun lukuvuosi 2020-2021 avataan verkossa

 

Karelia-ammattikorkeakoulun lukuvuoden 2020 - 2021 avajaisia vietetään tänään torstaina 3.9.2020 verkossa. Karelian Youtube-kanavalla klo 13 alkavassa suorassa verkkolähetyksessä on mukana mielenkiintoista ohjelmaa, opiskelijoiden ja henkilöstön palkitsemisia sekä improryhmä Rajatapauksen esitys.

- Opiskelijoiden ja henkilöstön yhteiset vuoden kiertoon liittyvät rituaalit ovat aina olleet tärkeä osa korkeakouluyhteisömme yhteisöllisyyden rakentamista. Ensimmäistä kertaa verkon kautta järjestettävä avajaistapahtuma tarjoaa tänä vuonna hienon lähtölaukauksen uuteen lukuvuoteen, kertoo rehtori Petri Raivo.

 Karelia-ammattikorkeakoulussa on aloittanut opintonsa tänä syksynä lähes 1000 uutta tutkinto-opiskelijaa.

- Meille tullut opiskelija on tehnyt hyvän valinnan. Hakijoille tehdyn kyselyn mukaan Karelialla on erittäin hyvä maine. Meistä pidetään, olemme laadukas, oppimistuloksemme ovat hyvät, samoin oppimisympäristömme. Myös opiskelijatyytyväisyys on Kareliassa ollut jo pitkään erittäin hyvällä tasolla. Toivotan kaikille uusille ja jatkaville opiskelijoille sekä henkilöstölle oikein hyvää lukuvuotta, jatkaa rehtori Raivo.

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilöstö ovat palanneet elokuussa kampuksille kevään etäjakson jälkeen. Nyt syksystä alkaen Kareliassa on käytössä niin sanottu hybridimalli, jossa osa opetuksesta tapahtuu etänä ja osa lähiopetuksena.

- Seuraamme koronatilanteen kehittymistä päivittäin ja olemme valmiina tarvittaviin toimenpiteisiin turvallisen toiminnan takaamiseksi kaikissa olosuhteissa, kertoo rehtori.

Kareliassa opiskelee yhteensä noin 3700 opiskelijaa kahdella eri kampuksella, Tikkarinteellä ja Wärtsilässä.

Lisätietoja ja avajaistapahtuman ohjelma löytyvät osoitteesta https://www.karelia.fi/fi/tapahtumat/1246-karelia-fest-2020-online