IkäNYT! avaa näköaloja ikääntymisen kysymyksiin

Tervetuloa IkäNYT! -verkkojulkaisun tuoreiden sisältöjen pariin!

Tämä numero on inspiroiva kooste ajankohtaisesta kehittämistyöstä. Esillä ovat niin digitalisaation kiinnostavat sovellukset kuin hallituksen kärkihankkeen, Siun soten hallinnoiman AVOT-hankkeen kehittämiskuulumiset. Tämän kansallisesti merkittävän kehittämistyön lisäksi tarkastellaan myös hollantilaisia kotihoidon kehittämissuuntia. Pääsemme syventymään myös ikääntymisen kysymyksiin liittyvän koulutuksen kehittämistyöhön.  Logoterapia merkityksellisen arkielämän tukena, katsaus gerontologiseen ajatteluun, ikäystävällisen kunnan kehittämissuunnat sekä lukemiseen houkuttava kirjaesittely ovat myös mukana.

Seuraava verkkojulkaisu ilmestyy maaliskuussa 2018, ja tekstit siihen ovat tervetulleita tammikuun 2018 loppuun mennessä. Tutustuthan kirjoitusohjeisiin ja tulet mukaan tekemään ikäosaamista näkyväksi!

Tuula Kukkonen
Päätoimittaja
Yliopettaja, Karelia-ammattikorkeakoulu