Karelia 25 -juhlajulkaisu

1 Julkaisija - 6.3.2017 - Artikkelit

Karelia 25 -juhlajulkaisussa esitellään monipuolisesti Karelia-ammattikorkeakoulun osaamista koko juhlavuoden ajan. Oman talon väki – henkilökunta ja opiskelijat –  kirjoittavat juttuja Karelia-ammattikorkeakoulun toiminnasta, ja viestinnän opiskelijat tuottavat mm. videohaastatteluja juhlavuoden lukuisista tapahtumista. Karelia-ammattikorkeakoulun paikalliset ja kansainväliset yhteistyökumppanit pääsevät myös ääneen tällä foorumilla juhlavuoden aikana. Karelia 25 -juhlajulkaisussa katsotaan vähän menneisyyteenkin, mutta se ei kuitenkaan ole historiikki, vaan pääpaino on Karelia-ammattikorkeakoulun nykyisessä toiminnassa ja tulevaisuuden näkymissä.

Lähetä aineistoa (juttuja, muistoja, videoita, valokuvia) tai ideoita Karelia 25 -juhlajulkaisun toimitukseen Kari Tiaiselle osoitteeseen kari.tiainen@karelia.fi.

Tehdään yhdessä Karelia-ammattikorkeakoulun näköinen ja oloinen juhlajulkaisu!

Karelia 25 -juhlajulkaisun toimituskunta: Eija Piiparinen (eija.piiparinen@karelia.fi), Kari Tiainen (kari.tiainen@karelia.fi)  ja Kaisa Varis (kaisa.varis@karelia.fi).

Kuva: Martha Balerina:Tulikettu, 2015