Juhlan aiheita kirjastossa

0 Julkaisija - 12.4.2017 - Karelia

Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto valitsi vuoden 2017 asiakkaaksi fysioterapian opiskelija Niko Suomalaisen. Kirjasto- ja tietopalvelupäällikkö Kari Tiainen ojensi Nikolle palkinnoksi kunniakirjan ja kirjalahjakortin 5.4.2017.  Niko valikoitui vuoden asiakkaaksi ahkerana kirjastopalvelujen käyttäjänä. Hän työskentelee kirjaston tiloissa lähes päivittäin ja hyödyntää monipuolisesti kirjaston kokoelmia.

Kirjaston vuoden 2017 asiakas Niko Suomalainen vastaanotti palkinnon kirjasto- ja tietopalvelupäällikkö Kari Tiaiselta. Kuva: Kaisa Varis

Niko Suomalainen ahkeroi kirjastossa opinnäytetyönsä parissa. Opinnäytetyön on tarkoitus valmistua tämän vuoden aikana, ja kirjaston itseopiskelutiloissa työn kirjoittaminen etenee suunnitelman mukaan.

– Kirjastossa työskentelystä on tullut minulle päivittäinen rutiini. Lähden joka aamu kirjastoon, tuntuu melkeinpä kuin työpaikalle menisi. Se on auttanut kirjoitusprosessissa, Niko kertoo.

Kirjasto palkitsi vuoden asiakkaan nyt viidettä kertaa. Aiempina vuosina asiakkaana on palkittu sekä Karelian henkilökuntaan kuuluvia aktiivisia kirjaston käyttäjiä että opiskelijoita.

– Vuoden asiakkaan palkitseminen on mainio tapa kiittää kirjaston asiakkaita yhteistyöstä. Samalla tuomme näkyväksi kirjastoa ja kirjaston tarjoamia palveluja, sanoo kirjasto- ja tietopalvelupäällikkö Kari Tiainen.

Samaan aikaan vuoden asiakkaan palkitsemisen kanssa kirjastossa juhlittiin syntymäpäivää. Karelia-ammattikorkeakoulun uusi, erilliset toimipisteet yhdistänyt Kirjasto Pisara avattiin keväällä 2012. 5-vuotissyntymäpäivän kunniaksi kirjasto tarjosi kaikille kävijöille kahvia ja konvehteja.

 

Kaisa Varis
julkaisusuunnittelija
Karelia-ammattikorkeakoulu