Lapset pääsivät tutustumaan ammattikorkeakouluun

0 Julkaisija - 21.6.2017 - Karelia

Huhtikuussa järjestetyssä Lasten AMK-tapahtumassa lapset pääsivät tutustumaan Karelia-ammattikorkeakouluun. Tapahtuman ohjelma koostui toiminnallisista rasteista, jotka sisältävät muun muassa nalleneuvolan, rentoutumispisteen, kasvomaalausta, kim-pelin ja liikuntarasteja. Lapset pääsivät lisäksi tutustumaan pelastuslaitoksen paloautoon ja ambulanssiin Tikkarinteen sisäpihalla. Tapahtumassa vieraili yhteensä noin 120 päiväkoti-ikäistä lasta sekä 90 koululaista Karelian kummikouluista.

Lasten amk-päivien järjestelyistä vastasivat Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat moniammatillisissa tiimeissä. Opiskelijoiden mielestä tapahtuman parasta antia oli moniammatillinen työskentely, jota toivottiin jatkossa olevan enemmän koko ammattikorkeakoulussa. Vierailta saatu palaute tapahtumasta oli positiivista, ja tapahtumaan tultaisiin mielellään uudelleen, jos sellainen järjestetään.

Eija Piiparinen, tiedottaja
Karelia-ammattikorkeakoulu