Juhlavuonna luodaan uusia perinteitä

0 Julkaisija - 18.9.2017 - Artikkelit

Karelian täyttäessä 25 vuotta muistellaan sekä ammattikorkeakoulun tähänastista taivalta, että luodaan uudenlaisia, yhteisöllisiä perinteitä. Tänä vuonna ammattikorkeakoulu palkitsi ensimmäistä kertaa lukuvuoden alumnin, työntekijän, työparin ja työtiimin. Palkinnot jaettiin Karelian lukuvuoden avajaisissa Tikkarinteen kampuksella elokuussa.

Karelian vuoden alumniksi valittiin vuonna 2014 tradenomiksi valmistunut Jiri Jormakka. Havusport Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Jormakka on osallistunut aktiivisesti Karelia-ammattikorkeakoulun markkinointiin sekä ollut yhteistyössä markkinoinnin opintojaksoilla niin toimeksiantajana kuin luennoitsijanakin. Vuoden alumnin valitsi Karelian alumnityöryhmä henkilöstön ja opiskelijoiden antamien ehdotusten pohjalta.

Rehtori Petri Raivo (vas.) ja henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (oik.) jakoivat palkinnon vuoden alumni Jiri Jormakalle.

Vuoden työntekijä, työpari ja työtiimi valittiin myös Karelian henkilöstön ehdotusten ja perustelujen pohjalta. Valinnat ovat kiitosta ja tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja ne ovat omalta osaltaan edistämässä yhteisöllisyyttä Karelia-ammattikorkeakoulussa.

Vuoden työntekijä -palkinnon pokkasi erikoissuunnittelija Minna Rokkila, jota kehuttiin perusteluissa mm. työkavereita aina joustavasti ja hymyilevästi auttavaksi, kannustavaksi henkilöksi.

Liiketalouden koulutuksen lehtorit Tarmo Alastalo ja Daniel Bågeberg valittiin vuoden työpariksi. Tarmoa ja Danielia kuvattiin hyväntuuliseksi, kädet savessa -kaksikoksi, joka rohkeasti uudistaa pedagogiikkaa.

Työtiiminä palkittiin Karelian Helpdesk-tiimin ICT-tukihenkilöt Lauri Hänninen, Jari Juntunen, Antti Lajunen ja Niko Utriainen sekä ICT-asiantuntija Kristian Knif ja tekninen asiantuntija Jari Makkonen. Avuliaat ja ammattitaitoiset helpparilaiset hoitavat työnsä aina erinomaisesti ja hyvällä asenteella, valintaa perusteltiin.

Kaisa Varis