Etusivu » Ajankohtaista » Vastaa kyselyyn liittyen puurakenteisiin yömajoihin

14.7.2015

Vastaa kyselyyn ja voita majoitus Ilosaa­ri­rockiin 2016

 

Joensuun Ilosaa­ri­rockin leirin­tä­alu­eella on koekäy­tössä Suomessa ennen­nä­ke­mätön majoi­tus­kon­septi. Heinäkuun 17. – 19. järjes­tet­tä­vällä festi­vaa­lilla on koekäy­tössä kolme erilaista puura­ken­teista yömajaa, joihin voi majoittua kahdesta neljään henkeä.

Ilosaa­ri­rockin festi­vaa­li­vie­railla on mahdol­lisuus tutustua yömajoihin Ilosaa­ri­rockin Niitty­lei­rin­nässä lauan­taina 18.7 ja sunnun­taina 19.7. järjes­tet­tävien asunto­näyt­töjen aikana. Opastus tapahtuu Niitty­lei­rinnän portilta 12:00–13:00 välisenä aikana.

Voit antaa palau­tetta ja kehity­si­deoita yömajoihin liittyen vastaa­malla oheiseen kyselyyn. Kaikkien kyselyyn vastan­neiden kesken arvotaan majoi­tus­pa­ketti vastaa­van­lai­sessa yömajassa vuoden 2016 Ilosaa­ri­rockiin. Vastaamaan pääset tästä .

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun puura­ken­ta­misen puura­ken­ta­misen painoala on vastannut majoi­tus­kon­septin toteu­tuk­sesta yhteis­työssä Joensuun Popmuusikot ry:n, Pohjois-Karjalan koulu­tus­kun­tayhtymä: Joensuun ammat­tio­piston ja unkari­laisen Széchenyi István yliopiston kanssa.

Lataa lehdis­tö­tiedote

Lisätiedot:

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu

Mikko Matveinen
puura­ken­ta­misen painoalan projek­ti­pääl­likkö
050 370 5830
[email protected]