Etusivu » Ajankohtaista » Digitalisaatio rakentamisessa -seminaari
Raken­ta­misen digita­li­saatio ‑seminaari 4.5.2017

 

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu järjestää iltapäi­vä­se­mi­naarin aiheesta raken­ta­misen digita­li­saatio. Tilai­suuden asian­tun­ti­ja­luen­noissa tarkas­tellaan sitä, millä tavalla digita­li­saatio vaikuttaa kiinteis­tö­alaan raken­nuksen elinkaaren eri vaiheissa ja millaisia uusia liike­toi­min­ta­malleja kehitys voi tuoda mukanaan. Seminaa­rissa tarkas­tellaan aihetta raken­nut­ta­misen, suunnit­telun, raken­ta­misen ja ylläpidon kannalta.

Seminaari järjes­tetään torstaina 4.5.2017 klo 12.00–16.00. Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun tiloissa Karja­lankatu 3, 80200 Joensuu. Ilmoit­taudu tilai­suuteen osoit­teessa:

https://www.webropolsurveys.com/S/30F3E506C2092C46.par.

Seminaari on suunnattu kaikille kiinteis­töalan toimi­joille ja niille ICT-alan toimi­joille, jotka ovat kiinnos­tu­neita kiinteis­töalan liike­toi­min­ta­mah­dol­li­suuk­sista. Seminaarin hinta on 80€. Raken­ta­misen digita­li­saatio –projektin kumppa­niy­ri­tyk­sille tilaisuus on maksuton. Lisätietoja seminaa­rista ja raken­ta­misen digita­li­saatio –projek­tista voi tiedus­tella Petri Laiti­selta, [email protected], puhelin 050 913 1668.

 


Tilai­suuden järjestää Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun Raken­ta­misen digita­li­saatio ‑projekti. Projektin päära­hoit­tajana toimii Etelä-Savon elinkeino‑, liikenne- ja ympäris­tö­keskus Euroopan sosiaa­li­ra­has­tosta.