Siirry sisältöön

Puukerrostalotyömaan työmaakäytännöt -koulutus

Puukerrostalotyömaan työmaakäytännöt -koulutus

RIA järjestää yhdessä RKL:n ja Puuinfon kanssa Puukerrostyömaan työmaakäytännöt –koulutuksen. Koulutus antaa kuvan erilaisista puukerrostalojärjestelmistä ja niiden toteutusten työmaakäytännöistä. Luennoilla keskitytään erityisesti niihin seikkoihin, joilla puukerrostalojen rakentaminen poikkeaa totutusta. Näitä ovat mm. elementtien paino ja nostotekniikat, kiinnitykset, tiivistykset ja olosuhdehallinta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi puukerrostalorakentamisen teknisiä kysymyksiä, joiden toimivuudessa työmaatekniikoilla on keskeinen rooli.

Joensuun tilaisuus järjestetään 30.10.2018, klo 9:00 - 16:00, Karelia-ammattikorkeakoulun Wärtsilä-kampuksella osoitteessa Karjalankatu 3, Joensuu.

Puukerrostalojen tyomaakaytannot - Ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.