Siirry sisältöön

Puurakentamiseen liittyvä koulutustoiminta Karelia-ammattikorkeakoulussa

Puurakentamiseen liittyvä koulutustoiminta Karelia-ammattikorkeakoulussa

Karelia-ammattikorkeakoulu tarjoaa rakennustekniikkaan ja puurakentamiseen liittyvää täydennyskoulutusta yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Lisäksi eri tutkimus- ja kehittämishankkeet järjestävät aihepiiriin liittyviä avoimia koulutuksia ja työpajoja.

Tutkimus- ja kehittämistoiminnan järjestämien koulutusten osalta koulutustarpeet nousevat käytännönläheisesti yrityselämästä sekä omasta toiminnastamme. Koulutusten tavoitteena on uusien ja jo olemassa olevien palveluiden, tuotteiden, menetelmien, välineiden ja prosessien kehittäminen sekä käytännön ongelmien ratkaiseminen. Koulutuksen muotoja voivat olla työpajat, lyhytkurssit tai seminaarit. Asiantuntijoina koulutuksissa toimivat Karelia-ammattikorkeakoulun omat asiantuntijat ja ulkopuoliset konsultit.

Tutkimus- ja kehittämistoiminnan järjestämistä tulevista koulutuksista ilmoitetaan puurakentaminen/karelia.fi -sivuston Ajankohtaista-osiossa.

Esimerkkejä toteutuneista koulutuksista löydät tästä.

Lisätietoja muista koulutuspalveluista löydät myös tästä.