Siirry sisältöön

Hybridirakentamisen opintomatka Itävaltaan 22.-24.10.2019

Hybridirakentamisen opintomatka Itävaltaan 22.-24.10.2019

Karelia-ammattikorkeakoulun Kohti vähähiilistä rakentamista – Joensuu Wood City -projekti järjestää opintomatkan Wieniin Itävaltaan. Matkan tavoitteena on tutustuttaa osallistujat hybridirakentamisen ratkaisuihin osana ympäristötehokasta rakentamista. Matkalla tutustutaan useisiin hybridirakentamisen kohteisiin. Vierailukohteena on muun muassa HoHo Wien 24-kerroksinen kerrostalokohde, joka tulee valmistuessaan olemaan maailman korkein puukerrostalo. Lisäksi matkalla osallistutaan kansainvälisen BenchValue-projektin seminaariin, joka keskittyy rakennusten elinkaaren päästölaskentaan.B

Voit tutustua matkakertomukseen tästä.

Lisätiedot:
Mika Keskisalo
050 465 3265
mika.keskisalo@karelia.fi

Opintomatkan järjestää Karelia-ammattikorkeakoulun Kohti vähähiilistä rakentamista – Joensuu Wood City -projekti. Projektin päärahoittajana toimii Etelä-Savon ELY-keskus, Itä- ja Pohjois-Suomen EAKR-ohjelmasta.