Siirry sisältöön

Drivers for Wood Construction -seminaari kiinnostaa myös kansainvälisesti

Drivers for Wood Construction -seminaari kiinnostaa myös kansainvälisesti

Joensuussa 24.-25.9.2019 järjestettävä puurakentamisen itäsuomalainen kärkitapahtuma Drivers for Wood Construction-seminaariin on herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta. Tällä hetkellä tapahtumaan on tulossa yli 100 vierasta ja joiden joukossa on yhdeksän eri kansallisuuden edustajia.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Karelia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen Yliopisto sekä Luonnonvarakeskus. Tapahtuman pääteemoja ovat Pohjois-Karjalan puurakentamiseen liittyvän osaamisen esittely, puun hyvinvointivaikutukset, vähähiilinen rakentaminen sekä puurakentaminen kannattavana liiketoimintana. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös Woodland Sweden-näyttely sekä kohdevierailuja alueen merkittävimpiin puurakennuskohteisiin.

Joensuussa järjestettävä tapahtuma on virallinen esitapahtuma Helsingissä järjestettävälle Forum Wood Building Nordic 2019 - konferenssille.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet: www.woodjoensuu.fi/events

Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 15.9.2019. Varaa paikkasi nyt, sillä paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti.