Siirry sisältöön

Tunnelmia Drivers for Wood Construction -seminaarista

Tunnelmia Drivers for Wood Construction -seminaarista

Karelia-ammattikorkeakoulun järjestämä puurakentamisen itäsuomalainen kärkitapahtuma Drivers for Wood Construction kokosi yhteen 180 puurakentamisen alan ammattilaista ja opiskelijaa. Tapahtuma herätti myös kansainvälistä kiinnostusta ja edustettuna oli toistakymmentä eri kansallisuutta.

Kaksipäiväisen tapahtuman yhteydessä kuultiin yhteensä 25 puheenvuoroa, jotka liittyivät puun käyttöön rakentamisessa. Puheenvuorojen pääteemoja olivat Pohjois-Karjalan alueen puurakentamiseen liittyvän osaamisen esittely, puun hyvinvointivaikutukset, vähähiilinen rakentaminen sekä puurakentaminen kannattavana liiketoimintana.

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös kohdevierailuja alueen viimeisimpiin puurakennuskohteisiin, joita olivat Lighthouse Joensuu, Joensuun Pihapetäjä, Mehtimäen urheilupuisto sekä Hukanpesä-päiväkoti. Lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestettiin minimessut sekä Woodland Sweden -näyttely, josta vastasi Ruotsin Helsingin-suurlähetystö.

Katso tapahtuman videokooste tästä.

Tapahtumanjärjestelyihin osallistuivat Karelia-ammattikorkeakoulun lisäksi Luonnonvarakeskus sekä Itä-Suomen Yliopisto.