Siirry sisältöön

Kuulumisia Rothoschool-koulutuksesta ja IHF2019-konferenssista

Kuulumisia Rothoschool-koulutuksesta ja IHF2019-konferenssista

Karelia-ammattikorkeakoulu järjesti opintomatkan Italiaan ja Itävaltaan 2.12. - 6.12.2019. Matka sisälsi osallistumisen Rothoschool: CLT-structures -koulutukseen Cortacciassa Pohjois-Italiassa sekä International Wood Construction Conference (IHF2019) -tapahtumaan Innsbruckissa Itävallassa.

Rothoschool on asemansa vakiinnuttanut kansainvälinen koulutus ja sen kohderyhmänä ovat rakennesuunnittelijat.  Tänä vuonna koulutuksen pääpainona olivat CLT-rakenteet ja niissä käytettävät kiinnikkeet. Tapahtumassa oli noin 100 osallistujaa ympäri maailman.

Forum Holzbau on Euroopan suurin yksittäinen puurakentamisen tapahtuma. Tänä vuonna se keräsi noin 2000 osallistujaa ympäri maailman. Tapahtuma koostuu asiantuntijaluennoista sekä messuista.

Lue koko matkakuvaus:


Opintomatka järjestettiin Kohti vähähiilistä rakentamista - Joensuu Wood City -projektin toimenpiteenä.