Etusivu » Ajankohtaista » Tutustu Joensuun alueen puurakentamisen kohteisiin virtuaalisesti

Tutustu Joensuun alueen puura­ken­ta­misen kohteisiin virtu­aa­li­sesti

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu toteutti virtu­aa­lisen esittelyn Joensuun alueen puura­ken­ta­misen kohteista. Virtu­aa­lie­sit­telyn kehitys­versio on nyt julkaistu ja siitä toivotaan saatavan palau­tetta mallin edelleen kehit­tä­mi­seksi.

Viime vuosina Joensuun alueen puura­ken­ta­misen kohteisiin on käyty tutus­tu­massa aktii­vi­sesti ympäri maailmaa ja vierailuja kertyy vuosi­ta­solla tuhansia. Maailman laajuinen COVID-19 pandemia on kuitenkin kaven­tanut ihmisten liikku­mis­mah­dol­li­suuksia. Toisaalta ei-toivottu tilanne on kannus­tanut uusien digitaa­listen työka­lujen käyttöön­ottoon, joiden avulla pääsemme lähem­mäksi aikai­sempaa normaalia.  

Joensuu puura­ken­ta­misen kohteista toteu­tettu virtu­aa­li­malli tarjoaa visuaa­lisen kierroksen Joensuun alueen puura­ken­ta­misen kohteisiin. Virtu­aa­li­malli sisältää myös lisätietoa kohteissa hyödyn­ne­tyistä puura­ken­ta­misen tekno­lo­gioista sekä niihin liitty­vistä tutki­muk­sista.

Virtu­aa­lie­sittely toimii kaikilla yleisim­millä verkko­se­lai­milla ja sitä voi tarkas­tella tieto­ko­neella, älylait­teilla tai VR-laseilla. Tutustu malliin alla olevasta linkistä.

https://www.thinglink.com/card/1404083925793374210

Virtu­aa­li­malli on toteu­tettu osana Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulun Puura­ken­ta­minen — vähähii­liset raken­ta­misen ratkaisut ‑projektin toimintaa. Projektin päära­hoittaja toimii Pohjois-Karjalan maakun­ta­liitto EAKR-ohjel­masta.

Lisätiedot:

Ville Mertanen
+358 46 923 1885
ville.mertanen(at)karelia.fi