Tervetuloa opiskelemaan Karelia-ammattikorkeakouluun

Näiden videomateriaalien tarkoituksena on perehdyttää Sinut Karelian digitaalisiin ympäristöihin/palveluihin omaehtoisesti. Katso järjestelmän/palvelun videomateriaalit juuri Sinulle, itsellesi sopivana ajankohtana.

Keskustele ongelmista, kysy esimerkiksi tarkennuksia ja jaa osaamistasi järjestelmien/palvelujen käytössä vertaisillesi (opiskelukaverit). Hyödynnä keskusteluissa esimerkiksi opintojaksojen keskustelukanavia/foorumeita. Palaa näihin videomateriaaleihin niin usein kun koet tarvetta. Kertaa ja palauta asia mieliin uudelleen, itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana.

  • Vararehtorin tervehdys
    Tällä videolla vararehtori Pekka Auvinen kertoo sinulle Karelian keskeisistä asioista ja toivottaa Sinut – uusi opiskelija – tervetulleeksi Kareliaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa...