Y-akatemia

Y-Akatemiasta yrittäjyyteen

 

Kiinnostaako sinua bisnes? Haluatko rakentaa omannäköisesi opintopolun ja kokeilla yrittäjyyttä turvallisessa oppimisympäristössä? Oletko tiimipelaaja? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä,

Hae Y-akatemiaan!

 Y-akatemia on Karelia ammattikorkeakoulun yrittäjyyden oppimisympäristö, jossa opiskellaan monialaisissa tiimeissä yrittäjyyttä sekä omaksutaan tulevaisuuden työelämätaitoja.

 YRITTÄJYYS

Y-akatemiassa opiskellaan tiimeissä  ja jokainen opiskelijatiimi perustaa monialaisen osuuskuntayrityksen.  Osuuskunta tekee erilaisia projekteja asiakkaille ja Sinä tiimisi kanssa voit  itse päättää, mitä haluatte tehdä, miten ja milloin. Vaikka Y-akatemialla tiimissä tekeminen on keskiössä, jokainen opiskelija voi rakentaa oman yksilöllisen polun kohti omaa unelmaansa. Y-akatemian tiimivalmentajat sparraavat ja ohjaavat osuuskuntia kohti tiimin yhteistä unelmaa.

 KANSAINVÄLISYYS

Kansainvälisyys   on yksi keskeinen elementti Y-akatemialla ja Sinulla on loistavat mahdollisuudet harjoittaa kielitaitoasi sekä luoda suhteita myös ulkomaille. Akatemia-verkosto on kansainvälinen ja Y-akatemialla on yhteistyökumppaneina  muun muassa Tsekin ja Perun akatemiat. Opiskelijavaihdot ja harjoittelut ulkomaille onnistuvat mainiosti ja Sinulla on mahdollisuus liittyä Kv-tiimiin, joka vastaa Y-akatemian kansainvälisyyden kehittämisestä. Y-akatemian opinnot huipentuvat huippuleiriin, jossa tiimi matkustaa maailmalle tekemään yhteistä projektia .

 MONIALAISUUS

Y-akatemian yksi vahvuuksista on monialaisuus ja tiimit muodostuvat matkailun-, median-, liiketalouden- ja fysioterapian opiskelijoista. Nyt myö s sairaanhoitaja-, sosionomi -, ja terveydenhoitajaopiskelijat ovat tervetulleita opiskelemaan Y-akatemiaan . Monialaisuus mahdollistaa asioiden laajemman käsittelyn ja laittaa  Sinut pohtimaan asioita aivan uusista näkökulmista. Monialainen tiimi kokoontuu kahdesti viikossa dialogiin pohtimaan ja ajattelemaan yhdessä etukäteen sovittua teemaa.  Dialogit kehittävät sosiaalista älykkyyttä ja ajattelusi monipuolistuu. Valmistuttuasi sinulla on  erinomaisen laaja työkalupakki ja olet vahvoilla työelämässä.

 

Mitä Y-akatemia tarjoaa sinulle? 

– Mahtavan ja innostavan opiskeluilmapiirin.

– Uudenlaisia valmiuksia hypätä tulevaisuuden työelämään

– Tiimityöskentelytaitoja sekä ajan- ja projektinhallintataitoja

– Kontakteja ja verkostoja eri yrityksiin ja kansainvälisiin toimijoihin

– Mahdollisesti tiimiläiset tai työtoverit myöhempään yritystoimintaan

– Uusia näkökulmia ja ideoita, joita lähteä toteuttamaan yhdessä motivoituneiden samanhenkisten ihmisten kanssa!

 

Hakuaikataulu:

  • Infot 1.9.-10.9. 2020
  • Haku 1.9-2.10.2020
  • Haastattelut 5.10.-9.10.2020
  • Valinnat 30.10.2020 mennessä
  • Uudet oppimistiimit aloittavat tammikuussa 2021

Y-akatemia Karelia-ammattikorkeakoulu, Tiedepuisto
Länsikatu 15, 80110 Joensuu
www.y-akatemia.fi ja www.y-akatemia.fi/en/
Valmentajat: Harri 050 340 5579, Daniel 050 324 0290, Anne 050 461 9428 ja Kirsi 050 462 0396

 

Y-akatemian esittelyvideo