Palvelut

 • JoES – Joensuu Entrepreneurship Society Ry.

   

  JoES on opiskelijoiden ja alumnien yhteinen yrittäjyysyhteisö, joka on aktiivinen yrittäjyysteemaisten tapahtumien järjestäjä Joensuussa. Tapahtumat ovat hieno mahdollisuus verkostoitumiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Voit osallistua JoESin toimintaan tavallisena tapahtumakävijänä tai hakeutua vastuullisempiin rooleihin mm. erilaisten tapahtumien järjestäjänä.

  Tutustu JoES:in toimintaan osoitteessa https://joensuues.fi/

   

  Spark Joensuu

   

  Spark on Karelian, Itä-Suomen yliopiston, Riverian ja Business Joensuun yhteinen yrittäjyyden oppimisympäristö ja co-working -tila. Spark sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla (rakennus 3A, 4.kerros). Arkisin voit hyödyntää Sparkia työskentelytilana ja esimerkiksi omien asiakkaittesi tapaamisissa. Voit ottaa osaa myös erilaisiin Sparkissa järjestettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tärkeä tapahtumien järjestäjä on Joensuu Entrepreneurship Society.

  Sparkissa toimivat Karelian yrittäjyysohjelmista Y-akatemia, Vuosi Yrittäjänä sekä Draft-esikiihdyttämö.  Saman katon alla toimii myös Business Joensuu yrityskiihdyttämö ja alkavien yritysten neuvonta, TE-keskuksen starttirahaneuvonta sekä Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimisto.

  Tutustu tarkemmin Sparkiin -osoitteessa www.sparkjoensuu.fi

   

  Draft Esikiihdyttämö auttaa menestyvän yrityksen perustamisessa

   

  Mietitkö yrityksen perustamista?

  • Et halua, että jäät ansaan perustamaasi elinkelvottomaan yritykseen vailla ansaintamahdollisuuksia.
  • Haluat, että yrityksesi menestyy ja pääset luomaan kiinnostuksillesi ja vahvuuksillesi rakentuvaa uraa.

  Uudistuneesta Draft-esikiihdyttämösta voit saada ammattilaisten tuen sekä 1000 € + 3000 € rahoitusta liikeideasi arviointiin ja alkuvalmisteluihin.  Onnistuneen prosessin tuloksena olet valmis hakemaan yrityksellesi ulkopuolisen rahoituksen ja käynnistämään liiketoiminnan.

  Hakeminen Draft-esikiihdyttämöön päättyy pian, löydät hakuohjeet osoitteesta www.draftprogram.com

   

  Rahoitusta ja yritysneuvontaa valmistumisvaiheeseen ja sen jälkeen

   

  Vaikka olet vasta yrittäjyyspolkusi alussa, sinun on hyvä tiedostaa tärkeimmät uusille yrityksille tarjolla olevat rahoitusmahdollisuudet ja -palvelut.

  Neuvontapalveluita

  Rahoitusta