Palvelut

 • JoES – Joensuu Entrepreneurship Society Ry.

   

  JoES on opiskelijoiden ja alumnien yhteinen yrittäjyysyhteisö, joka on aktiivinen yrittäjyysteemaisten tapahtumien järjestäjä Joensuussa. Tapahtumat ovat hieno mahdollisuus verkostoitumiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Voit osallistua JoESin toimintaan tavallisena tapahtumakävijänä tai hakeutua vastuullisempiin rooleihin mm. erilaisten tapahtumien järjestäjänä.

  Tutustu JoES:in toimintaan osoitteessa https://joensuues.fi/

   

  Spark Joensuu

   

  Spark on Karelian, Itä-Suomen yliopiston, Riverian ja Business Joensuun yhteinen yrittäjyyden oppimisympäristö ja co-working -tila. Spark sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla (rakennus 3A, 4.kerros). Arkisin voit hyödyntää Sparkia työskentelytilana ja esimerkiksi omien asiakkaittesi tapaamisissa. Voit ottaa osaa myös erilaisiin Sparkissa järjestettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tärkeä tapahtumien järjestäjä on Joensuu Entrepreneurship Society.

  Sparkissa toimivat Karelian yrittäjyysohjelmista Y-akatemia, Vuosi Yrittäjänä sekä Draft Program(r) Yrittäjyysohjelma.  Saman katon alta löytyy myös Business Joensuu asiantuntijoita, TE-keskuksen starttirahaneuvonta sekä Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimisto.

  Tutustu tarkemmin Sparkiin -osoitteessa www.sparkjoensuu.fi

   

  Draft Program(r) Yrittäjyysohjelman avulla rakennat itsesi näköisen yrityksen.

   

  Saat rahoitusta ja menetelmät, joiden avulla rakennat itsesi näköisen yrityksen, ja kehityt kaupallisesti menestyvien tuotteiden lanseeraajana.

  Uudistuneesta Draft-esikiihdyttämösta voit saada ammattilaisten tuen sekä 1000 € + 3000 € rahoitusta:

  • Säästät aikaa: Draft Program® henkilökohtaiset tapaamiset valmentajan kanssa hoituvat etänä silloin, kun se sinulle sopii. Ilman byrokratiaa.
  • Haluamasi ansiotaso: Opit ottamaan kannattavuuden huomioon tuotekehitys-valinnoissa, minkä vuoksi voit saavuttaa haluamasi ansiotason.
  • Myyvä brändi: Opit markkinoimaan ja myymään verkossa. Yhdessä rakennamme uuden brändisi www-sivujen demo-version.

  Hakeminen Draft-yrittäjyysohjelmaan osoitteesta www.draftprogram.com

   

  Rahoitusta ja yritysneuvontaa valmistumisvaiheeseen ja sen jälkeen

   

  Vaikka olet vasta yrittäjyyspolkusi alussa, sinun on hyvä tiedostaa tärkeimmät uusille yrityksille tarjolla olevat rahoitusmahdollisuudet ja -palvelut.

  Ennen yrityksen perustamista

  Yrityksen perustaminen

  • Yrityksen perustaminen Pohjois-Karjalassa https://www.draftprogram.com/2021/02/16/yrityksen-perustaminen-pohjois-karjalassa/