Yhteistyökumppanit

Yritykset:

Mirotex Oy

Itä-Suomen alueella toimiva sähköasennusalan yritys jolla on vahva kokemus aurinkosähköjärjestelmistä.


Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Energia-alan palveluyritys joka tuottaa ja kehittää energiapalveluja. Yritys on myös koko Pohjois-Karjalan alueen sähköverkon haltija.


Ula-sähkö Oy

Yritys on sähköurakoinnin moniosaaja ja myös erikoistunut sähkömuunnosautojen toteutukseen.


Tesveka Oy

Monialainen yritys jonka toiminnot ulottuvat majoitusliiketoiminnasta sähköautojen ja hiilikuituosien toteutukseen.


Riveria


Karelia Ammattikorkeakoulu Oy


Celltech Oy

Celltech on Suomen johtava akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen tukkutoimittaja yli 25 vuoden kokemuksellaan.


Ophi Technologies Oy

Vuonna 2016 perustettu teknologiayhtiö, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on maksimoida asiakkaiden saama lisäarvo tuotteiden ja palveluiden kautta.


Nocart Oy



Sähköasennus Kuronen Oy


Solarworks

SolarWorks on Joensuun Telemaailma Oy:n yksikkö, jossa on erikoistuttu aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluun sekä asentamiseen.


Konttivuokraus Oy

Myy ja vuokraa kontteja yrityksille sekä yksityishenkilöille.
Valikoimasta löydät uudet ja käytetyt varastokontit, sekä tietysti myös räätälöidyt erikoiskontit!


JIS-Automation Oy

JIS-Automation Oy on automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Saatavilla ovat myös kattavat huoltopalvelut.

Hankkeet:

Hinku -hanke

Hinku –hankkeen cleantech verkostoa tullaan hyödyntämään mukana olevien yritysten verkostoitumisessa. Hinku verkostoa tullaan lisäksi hyödyntämään tulosten monistettavuuden, niin maakunnallisen kuin valtakunnallisenkin, lisäämisessä.


Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hallinnoiman Öljyvapaa maakunta –hanke

Hankkeella tuetaan myös vahvasti öljyvapaan Pohjois-Karjalan toteutumista ja edistetään haja-asutusalueiden kehittymismahdollisuuksia energiahuoltovarmuuden parantamisella. Hankkeen toimenpiteillä vaikutetaan myös ilmastomyönteisten asenteiden ja valintojen kannustamiseen.


Sirkkalan Energiapuiston hankekokonaisuus

Hankkeen toiminta liittyy läheisesti Sirkkalan Energiapuisto (EAKR 301912, EAKR 300120 ja EAKR 300123) hankekokonaisuuteen, joiden toimenpiteinä Karelia-ammattikorkeakoulu on rakentanut ja varustanut monipuolisen uusiutuvan energian oppimis- ja kehittämisympäristön, Sirkkalan Energiapuiston, Joensuuhun.


JOUKO -Joustava kotitalous – hanke

Hankkeessa kehitetään ja testataan asioiden internetiin (Internet of Things, IoT) perustuva laite, jonka avulla kodinkoneiden säätö- ja joustopotentiaali voidaan ottaa käyttöön.


SAVE-hanke

Hankkeessa osaltaan tarkasteltiin energiavarastojen soveltuvuutta Kuopion Savilahteen ja hankkeen havaintoja näiltä osin tullaan hyödyntämään Mobiilisähkövarastohankkeessa.


SÄRMÄ-hanke

Hankkeessa rakennetaan sähkön mikrotuotannon ja älykkäiden sähköverkkojen toimintaympäristö (TKI- ja koulutusympäristö) joka sisältää verkkoon liitettäviä tai saarekekäyttöön soveltuvia mikrotuotannon laitteistoja sekä älykkäiden sähköverkkojen laitteistoja kysynnän joustoon, kuormanhallintaan ja mittaukseen liittyen.



Haikolan talo


SmaRa -hanke

SmaRa – Savilahden smarteimmat ratkaisut -hankkeessa pyritään ylittämään perinteisiä kaupunkisuunnittelun rajoja Savilahden kaupunginosaa suunniteltaessa ja rakennettaessa.


Accukukko -hanke

Savonia-ammattikorkeakoulun Accukukko on  tasasähkötekniikalla toteutettu aluevalaisujärjestelmä.


Höljäkkä